Menu

Смартфон Samsung Galaxy S5 Mini: деякі подробиці

У мережі з'явилися дані про специфікації зменшеної версії флагманського смартфона Samsung Galaxy S5. Більш того, виробник вже підтвердив існування цього пристрою і повідомив про його здатності протистояти пилу і бруду.

Смартфон Samsung Galaxy S5 Mini: некоторые подробности

Згідно з отриманими даними, міні-флагман отримає 4,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів і буде побудований на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 400 з тактовою частотою 1,6 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті пристрою складе 1,5 Гб вбудованої пам'яті - 16 Гб з можливістю розширення за рахунок microSD (до 32 Гб). В якості програмної платформи виступає операційна система Android 4.4.2 KitKat з фірмовою програмною оболонкою TouchWiz UI.

Смартфон Samsung Galaxy S5 Mini: некоторые подробности

Крім того, джерело говорить про присутність в пристрої 8-мегапіксельною основною і 1,5-мегапіксельною фронтальною камер і акумуляторної батареї на 2100 маг.

Інших даних про новинку поки немає.

Додатково Віджет від SocialMart
Смартфон Samsung Galaxy S5 Mini: некоторые подробности
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|