Menu

Avira Antivirus Security Pro для Android забезпечить безпечну навігацію в інтернеті

Компанія Symantec випустила нову версію Avira Antivirus Security Pro 3.2 для Android з трьома новими функціями. Оновлення нового преміум-додатки викликано прагненням забезпечити захист користувачів, які все частіше використовують мобільні пристрої для здійснення покупок у інтернеті. Нові можливості були представлені офісом мобільних розробок компанії, нещодавно відкритим у Силіконовій долині.

Avira Antivirus Security Pro для Android обеспечит безопасную навигацию в интернете

Антивірус Avira для Android-пристроїв доступний у вигляді безкоштовної версії Avira Android Security і платній преміум-версії Avira Antivirus Security Pro.

Avira Android Security, оснащений антивірусним движком Avira, автоматично сканує мобільний пристрій користувача на наявність вірусів, шпигунських програм, троянів і інших шкідливих програм, а також дозволяє блокувати небажані дзвінки та СМС.

Крім того, користувачі можуть увійти в свій особистий кабінет на порталі my.avira.com щоб віддалено знайти зникле пристрій на карті (через GPS, WiFi або стільниковий сигнал) або вимкнути звуковий сигнал (навіть якщо звук виключений). Також в програмі передбачено можливості віддаленого блокування пристрою і видалення всіх даних і налаштувань, якщо воно вкрадено.

Avira Android Security підтримує будь смартфони на базі Android 2.2 (Froyo) і вище, а також планшети під управлінням Android 4.0 (Jelly Bean).

Avira Antivirus Security Pro для Android обеспечит безопасную навигацию в интернете

Нові можливості для користувачів преміум-версії антивіруса

Розробники додали три нові можливості Avira Antivirus Security Pro:

  • Безпечний серфінг в інтернеті. Завдяки потужній технології моніторингу URL-адрес у режимі реального часу, програма блокує заражені сайти і забезпечує надійний захист від фішинг-атак і крадіжки персональних даних.
  • Оновлень щогодини. Мобільні пристрої завжди вразливі перед новими і невідомими погрозами, тому Avira надає максимально часте оновлення системи безпеки для надійного захисту користувачів.
  • Швидкий доступ до підтримки. Якщо у користувача виникає проблема, для її вирішення достатньо зателефонувати або написати фахівцям Avira.

Avira Antivirus Security Pro вимагає ОС Android 2.2 і вище. Програма доступна на німецькою, англійською, італійською, французькою, іспанською, японською та корейською мовами.

Додатково Віджет від SocialMart
Avira Antivirus Security Pro для Android обеспечит безопасную навигацию в интернете
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|