Menu

Підтримка антивірусів Dr.Web для захисту Windows XP триватиме до кінця 2017 року

Компанія «Доктор Веб» в інтересах своїх клієнтів продовжить підтримку антивірусних продуктів Dr.Web для захисту Windows XP до кінця 2017 року. Тим не менш, рано чи пізно користувачам доведеться відмовитися від застарілої операційної системи: 8 квітня 2014 року Microsoft припиняє підтримку Windows XP і Office 2003.

Поддержка антивирусов Dr.Web для защиты Windows XP продлится до конца 2017 года

У зв'язку з цим, компаніям, що використовують сертифіковані рішення Microsoft, найближчим часом потрібно замінити їх новими версіями продуктів. Для бізнес-користувачів подібна ситуація пов'язана з цілим рядом процедур (у тому числі і з перевстановлення операційних систем), відволікаючих компанію від основної діяльності.

Припинення підтримки ОС Windows XP корпорація Microsoft - відмінний привід для власників антивірусних продуктів інших виробників (не Dr.Web) поєднати оновлення ОС Windows з участю в програмі міграції «Переходь на зелене!». Одночасний перехід на інші продукти Microsoft і антивірус Dr.Web однозначно вигідний компаніям, оскільки дозволить заощадити час і ресурси, а також уникнути простоїв у роботі.

«Доктор Веб» пропонує прямо зараз при оновленні ОС Windows скористатися 50-відсотковою знижкою на міграцію і на практиці оцінити переваги Dr.Web.

Додатково Віджет від SocialMart
|