Menu

Оновилися карти КартБланш Україна НТ 2012.06 для Garmin

Обновились карты КартБланш Украина НТ 2012.06 для Garmin
У версії 2012.06 додано детальне покриття 4 міст - Єнакієвого, Брянки, Стаханова та Шостки. Загальна довжина доріг збільшена на 2 700 км, на картку додано понад 2 500 нових об'єктів (POI) з контактною інформацією.

У Харкові додано покриття дворових проїздів, створене на основі унікальної сферичної відеозйомки з GPS, а також оновлена мережа вулиць і база адрес. У Києві також оновлена мережа вулиць.

Таким чином, карта КартБланш Україна НТ для Garmin включає детальне покриття 683 населених пунктів (49,4% від населення України), у тому числі 134 міст. У багатьох містах є покриття до рівня дворових проїздів. Карта містить повне покриття 9 районів Київської області (Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Васильківського, Кагарлицького, Києво-Святошинського, Макарівського, Обухівського та Переяслав-Хмельницького). Загальна довжина дорожньої мережі становить 449 300 км, включаючи безліч грунтових доріг. На карту нанесено близько 75 600 об'єктів (POI).

Легальні користувачі карти КартБланш для Garmin можуть безкоштовно завантажити оновлення з офіційного сайту розробника: www.gpsmap.com.ua

Додатково Віджет від SocialMart
|