Menu

Зарядка смартфона за 30 секунд стане реальністю

На що проходить в Тель-Авіві заході Microsoft Think Next ізраїльський стартап Store Dot представив прототип акумуляторної батареї, яка здатна повністю заряджатися за лічені хвилини.

Зарядка смартфона за 30 секунд станет реальностью

Вчені, що входять в стартап, розробили так звані нанодоти - синтезовані молекули пептиду, які підвищують ефективність і ємність електроліту. Порівняно з іншими технологіями, заснованими на важких металах, нанодоти зроблені з широкого спектру біоорганічних матеріалів, які є екологічно чистими. Крім того, ці матеріали характеризуються широкою доступністю, отже, виробництво самої батареї буде дуже дешевим.

Перший прототип батареї орієнтований на смартфони - має ємність 2000 ма. Для її повної зарядки потрібно всього 30 секунд. Перші комерційні версії акумуляторів від Store Dot очікуються на ринку в 2016 році.

Додатково Віджет від SocialMart
Зарядка смартфона за 30 секунд станет реальностью
Середня цена5000грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0LG Optimus G2В тестах LG Optimus G2 доводить свій екстра-клас. У смартфоні вбудовано майже все, що хочеться мати на сьогоднішній день. Смартфон XXL компанії LG п...
|