Menu

Roamer вводить функцію дзвінків між користувачами за півціни

Роумінг-додаток Roamer вводить опцію телефонних дзвінків за півціни. Користувачі сервісу можуть розмовляти між собою за тарифом вдвічі нижче попереднього. Достатньо, щоб набір дзвінка відбувався через Roamer, і співрозмовник був зарегистрировантакже в Roamer.

 

Roamer вводит функцию звонков между пользователями за полцены

Наприклад, якщо власник смартфона з встановленим додатком Roamer дзвонить з Греції в Україну іншому користувачеві без акаунта в даному додатку, то діє стандартний тариф€0.21/хв. У разі, якщо абонент приймає дзвінок вже зареєструвався в додатку, хвилина розмови з ним буде коштувати вже €0.1. При цьому неважливо, в яких країнах світу перебувають обидва користувача програми Roamer - дзвінки між ними автоматично тарифікуються вдвічі нижче стандартної вартості.

Roamer вводит функцию звонков между пользователями за полцены

Щоб спростити процес запрошення іншого користувача, розробники додали функцію запрошення одного через SMS, електронну пошту, Facebook, Twitter і т.п.

У доповненні до зниження тарифів, творці Roamer в останньому оновленні оптимізували продуктивність сервісу та внесли невеликі поліпшення в інтерфейс.

Додатково Віджет від SocialMart
|