Menu

Представлений браузер Opera Mini 8 для Java-телефонів BlackBerry

Opera Software випускає браузер Opera Mini 8 з більш досконалим зовнішнім виглядом та функціями, які допоможуть отримати максимум від мобільного телефону. Браузером Opera Mini для Java-телефонів щомісяця користуються більше 250 млн чоловік по всьому світу, і сьогодні в ньому з'явилося ще більше функцій.

Представлен браузер Opera Mini 8 для Java-телефонов и BlackBerry
2

Оновлений мінімалістичний дизайн браузера включає в себе поліпшену стартову сторінку «Експрес-панелі» з плитками, які виглядають по-новому. «Експрес-панель», одна з найбільш популярних функцій браузера, пропонує легкий і швидкий спосіб доступу до улюблених сайтів з мобільного телефону.

Крім зовнішніх змін нові та існуючі користувачі Opera Mini отримають ряд функцій, які можна зустріти на більш дорогих моделях телефонів. Ось ці функції:

* Нічний режим: дивитися вночі на яскравий екран мобільного телефону подібно до того, як дивитися на сонце. В Opera Mini 8 з'явився нічний режим, завдяки якому знижується яскравість екрану в темний час доби. Активувати нічний режим можна в настройках браузера.

* Покращена статистика економії трафіку дозволяє краще контролювати весь процес економії даних, зокрема, за замовчуванням встановлювати якість завантажуваних зображень без необхідності відвідування налаштувань. Opera Mini 8 дозволить залишатися онлайн набагато довше, завдяки технології компресії даних, що стискає всі вступники файли до 10% від їх початкового розміру.

Приватний режим: хочете позичити мобільний другу, щоб він перевірив свій Facebook або Gmail? Opera Mini 8 тепер підтримує приватні вкладки, які не зберігають інформацію, як тільки вкладка закрита. Завдяки цьому, ви можете залишатися онлайн, поки ваш друг перевіряє свій профіль у приватній вкладці.

Opera Mini 8 працює практично на всіх сучасних моделях телефонів на базі Java.

)

Додатково Віджет від SocialMart
|