Menu

Lenovo випустила пакет додатків для смартфонів і планшетів

В рамках виставки мобільних технологій Mobile World Congress, що проходить у Барселоні (Іспанія), компанія Lenovo представила новий пакет додатків DOit, з якими життя у світі цифрових технологій і пристроїв стане простіше.

Lenovo выпустила пакет приложений для смартфонов и планшетов

Завдяки новим програмам Lenovo, обмінюватися інформацією, забезпечувати захист даних і працювати з ними на планшетних ПК і смартфонах стало набагато швидше і зручніше. Пакет DOit включає в себе п'ять базових додатків, які вирішують п'ять основних завдань, типових при використанні мобільних пристроїв:

  • SHAREit - додаток для миттєвого обміну інформацією між мобільними пристроями без плати за користування мережею;
  • SECUREit - додаток, що оптимізує роботу мобільного пристрою і захищає його від вірусів і шкідливих програм;
  • SYNCit - додаток для резервного копіювання, резервного копіювання і відновлення контактів, SMS і записів у журналі викликів;
  • SNAPit Camera - функціональна програма для камери, яка пропонує різні режими зйомки;
  • SEEit Gallery-додаток для швидкої і легкої обробки і редагування фотографій.

Додаток SHAREit встановлено на нові смартфони та планшети Lenovo на базі ОС Android, а також може бути безкоштовно завантажене в магазині додатків Google Play. Крім того, з лютого 2014 року воно буде доступно для скачування на iPhone/iPad в магазині додатків Apple App Store і для скачування на ПК на базі ОС Windows.

Додатки SYNCit і SECUREit встановлені на деякі моделі смартфонів і на все нові планшети Lenovo на базі ОС Android, а також можуть бути завантажені безкоштовно в магазині додатків Google Play. Додаток SYNCit може бути встановлено на смартфони і планшети будь-яких виробників. Додаток SECUREit доступно для скачування на деякі моделі планшетних ПК і смартфонів Lenovo, а також на смартфони інших виробників.

SNAPit Camera і SEEit Gallery пропонуються тільки в якості додатків на окремих моделях планшетних ПК і смартфонів Lenovo.

Додатково

Lenovo выпустила пакет приложений для смартфонов и планшетов
Середня цена4800грн.Рейтинг СНІР60Пользовательский рейтинг0Lenovo G580
  • Якісний корпус
  • Відмінна клавіатура
  • Низький рівень продуктивності
|