Menu

Відбулося урочисте відкриття Музею Інновацій Samsung

Компанія Samsung Electronics оголосила про відкриття Музею Інновацій Samsung (SamsungInnovationMuseum, S/I/M) в «Цифровому місті Samsung»(SamsungDigitalCity) в Сувоне, Корея. Експонати нового музею демонструють минуле, сьогодення і майбутнє електронної індустрії. Відвідувачі зможуть досліджувати багату спадщину ринку цифрової електроніки в тому числі ранні винаходу Майкла Фарадея, Томаса Едісона і ГрэхэмаБэлла, а також зазирнути в майбутнє технологій.

 

Состоялось торжественное открытие Музея Инноваций Samsung

Музей інновацій Samsung займає 5-поверхове приміщення площею 10 950 м2, поділений на три виставкові зали, які втілили в собі минуле, сьогодення і майбутнє електронної промисловості. У залах 1 і 2 гості зможуть побачити понад 160 історичних експонатів, а в залі 3 демонструються, як сучасні технологічні досягнення, так і інновації майбутнього. Також у всіх приміщеннях розміщена додаткова інформація про демонструються продуктах испециальные відео, за допомогою яких можна дізнатися про їх додаткових характеристиках.

Зал 1: Епоха винахідників

Експонати цього залу розкажуть відвідувачам про зорі електронної промисловості, яка припала на період між 18 і 20 століттями. У ньому представлені передові винаходи минулих століть авторства Майкла Фарадея, Томаса Едісона і ГрэхэмаБэлла. Зал розділений на 5 зон: винахід електрики, освітлення, телекомунікацій, побутової техніки і радіо. Зони відділені один від одного конусоподібними дахами, що звисають зі стелі.

У залі 1 виставлені такі експонати:

  • Лейденський банки, Пітер ванМушенбрук, 1745
  • Бездротовий телеграф «Меггі», Гільєрмо Марконі, 1896
  • Одна з ранніх ламп розжарювання Томаса Едісона, 1900-е
  • Електрична пральна машина Maytag № 45, 1911
  • Холодильник Monitor Top производстваGeneral Electric, 1929

На екранах, розміщених всередині конусів, відвідувачі зможуть подивитися відео про те, яким чином ці п'ять історичних винаходів поліпшили життя всього людства. Інші експонати залу ілюструють історії піонерів електронної галузі: компаній Siemens (заснована в 1847), AT&T (1885),Philips (1891), GE (1892) і NEC (1899).

            Зал 2: Епоха промислових інновацій

Зал 2 поділений на три зони, які розповідають про ключових елементах електронної промисловості: напівпровідниках, дисплеях мобільних технологіях. Винахід напівпровідників сприяло збільшенню швидкості обробки інформації, що призвело до розробки дисплеїв і появи мобільних технологій. Вони, в свою чергу, сприяли тому, щоб вся інформація була доступна повсюдно.

Відвідувачі зможуть дізнатися багато нового про винахід транзисторів, розробці інтегральних схем, а також про історію напівпровідників і еволюції технологій дисплеїв. У «Мобільного Зоні» виставкового залу демонструються перший у світі мобільний телефон і перший смартфон. Гості побачать приклади того, яким чином інновації Samsung в області телекомунікацій використовуються по всьому світу. Прекрасним прикладом цього служить акція компанії по завантаженню у власну модель телефону GT-i7410 повідомлень і відеокліпів, покликаних зміцнити дух 33 чилійських шахтарів, які опинилися замкненими під землею 69 днів через завалу в 2010 році.

Поряд з продукцією Samsung в залі 2 виставлені кращі продукти, створені іншими провідними підприємствами, серед яких Intel, Sony, Sharp, NokiaиMotorola.

На території залу 2 розташована також лабораторія S/I/M, в якій юні відвідувачі виставки зможуть дізнатися більше про якостях і функціях напівпровідників, дисплеїв та мобільних комунікацій.

Зал 3: Епоха електронного творчості

В останньому залі виставки демонструється бачення майбутнього і всі самі передові технології компанії Samsung Electronics. Зал поділено на три зони: театр S/I/M, виставка електронних продуктів і галерея Samsung nanum.

У театрі S/I/M гості побачать панорамний (180 градусів) UHD-екран, на якому буде відображатися інформація про інновації компанії, та її внесок у майбутнє технологій.

На виставці електронних продуктів кожен бажаючий зможе дізнатися про нову електронної ері, приходу якої сприяють інновації Samsung: від В2В-рішень до продуктів преміум-сегмента, серед яких вигнутий телевізор Curved ТБ, а також сервіси SmartHome. Зона В2В розділена на 7 секцій: рітейл, охорона здоров'я, HoReCa, уряд, фінанси, корпоративні мобільні технології і освіта. У кожній секції представлені кращі В2В-продукти та рішення від Samsung. Таким чином, глядачі можуть отримати досвід використання цих технологій і продуктів з перших рук.

У галереї Samsung nanum представлені різні соціальні проекти Samsung і сувеніри. Фінансові надходження від реалізації продуктів і проектів цієї галереї підуть на підтримку та фінансування поточної соціальної діяльності компанії.

«Зал Історії»Samsung

Розташований на першому поверсі Музею Інновацій Samsung, «Зал Історії» Samsung розповість про корпоративній філософії компанії, а також про історію інновацій. Відвідувачі зможуть дізнатися про витоки сучасного технологічного лідерства компанії у світі, про завдання, які були успішно вирішені, а також про новий ідеалі компанії під назвою NewManagement, завдяки якому була успішно трансформована не тільки компанія Samsung Electronics, але і вся електронна промисловість.

Додатково Віджет від SocialMart
|