Menu

Українці найчастіше платять онлайн в середу з 10 до 11 ранку

Український платіжний інтегратор - компанія PayUUkraine з'ясувала, що за перший рік роботи платіжного порталу payupay.com найчастіше на ньому поповнювали рахунок за послуги мобільного зв'язку, здійснювали перекази з картки на картку, оплачували послуги інтернет-провайдерів, поповнювали акаунти у соціальних мережах та онлайн-іграх.

Украинцы чаще всего платят онлайн в среду с 10 до 11 утра

Піки платежів припадають на перші числа місяця, з 1 по 10-е число. Найчастіше користувачі здійснюють онлайн-оплати по середах, а мінімум оплат роблять в неділю. Найпопулярніший час для оплат - з 10.00 до 11.00. У цілому активний час для оплат - з 8.00 до 16.00, а о 5.00 оплат найменше.

«За рік роботи наш платіжний портал вже став популярним місцем для онлайн-оплат. Українці активно здійснюють в інтернеті не тільки комунальні платежі і оплачують за мобільний телефон. Тому найближчим часом ми плануємо доповнити набір послуг на порталі купівлею квитків на літак, а так само на спортивне матчі і культурне заходи. Широкий вибір послуг допоможе користувачам комфортно жити активним життям, витрачаючи на її організацію мінімум часу», - сказав генеральний директор PayUUkraine.

Портал payupay.com був запущений компанією PayUUkraine в квітні 2013 року і пропонує більше 200 видів послуг. У листопаді минулого року на порталі була підключена послуга грошових переказів з карти на карту онлайн.

Додатково Віджет від SocialMart
|