Menu

Приват24 став першим у світі хмарним NFC-гаманцем для Android

Додаток Privat24 від Приватбанку стало першим у світі хмарним платіжним додатком для Android, яка вміє здійснювати безконтактні платежі з картки без стікерів або secure-елементів.

 

Приват24 стал первым в мире облачным NFC-кошельком для Android

Як повідомили у Приватбанку, безконтактні платежі стали доступні в оновленій версії програми, адаптованої під нову операційну систему Android 4.4 KitKat. Тепер власникам смартфона з Privat24 не потрібні спеціальні secure-карти, стікери або особливі SIM-карти, щоб платити безконтактно.

“Наша нова технологія хмарного NFC перетворює будь-який смартфон в безпечний електронний гаманець, - говорить Заступник Голови Правління Приватбанку. - Вихід додатка кардинально вирішує проблему доступності безконтактних платежів масовим користувачам, це хороший стимул для розвитку мережі прийому безготівкових платежів по всьому світу”.

Щоб використовувати смартфон як NFC-гаманець, потрібно встановити додаток Privat24 та авторизуватися за номером телефону. Нова функція Privat24 доступна всім користувачам смартфонів на базі Android 4.4 KitKat з вбудованим NFC-чіпом. Використовувати цю технологію для розширення можливостей своїх мобільних сервісів можуть будь-які разработчки - ПриватБанк зробив API нового сервісу загальнодоступним: api.privatbank.ua/nfc.

ПриватБанк став одним із перших у світі використовувати технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. Сьогодні кожен третій клієнт користується послугами банку через Інтернет і мобільні додатки. Детальніше - на сайті www.pb.ua.

Додатково Віджет від SocialMart
|