Menu

Intel завершує процес покупки компанії BASIS Science Inc.

Intel оголосила про те, що вона завершила процес придбання BASIS Science Inc., приватної компанії і лідера в області розробки технологій переносних пристроїв для медицини і профілактики здоров'я. BASIS Science також є розробником бренду Basis, під яким пропонуються найсучасніші наручні пристрою для моніторингу фізичних показників. Ці пристрої, спільно з мережевими та мобільними сервісами, відстежують фізіологічні показники користувачів для того, щоб допомогти їм підтримувати хороший фізичний стан, уникати перевтоми і відпочивати більш ефективно. Фінансові умови угоди не розголошуються.

Intel завершает процесс покупки компании BASIS Science Inc.

Intel активно просуває цілий ряд продуктів та ініціатив, спрямованих на розвиток інновацій в області переносних цифрових пристроїв. Стратегія корпорації полягає в тому, щоб створити зразки розробки переносних пристроїв, однокристальні системи та інші технологічні платформи, які зможуть використовуватися компаніями в якості основи для проектування готової продукції. В рамках цієї концепції Intel нещодавно оголосила про реалізацію ряду нових інновацій та ініціатив.

Придбання компанії BASIS Science підтримає проекти корпорації в цій області і дозволить їй отримати додаткові можливості для розвитку. Ця угода також надасть доступ до нових технологій і посилить провідну команду розробників новими фахівцями, які мають великий досвід роботи в області виробництва переносних пристроїв для підтримання здоров'я і хорошої фізичної форми.

Продукція під брендом Basis буде реалізовуватися через існуючі канали роздрібної торгівлі. Співробітники компанії продовжать працювати у відповідності з існуючим планом випуску продукції для підтримки користувачів пристроїв під торговою маркою Basis. Фахівці компанії приступлять до розробки майбутніх технологій переносних цифрових пристроїв спільно з командою корпорації Intel.

Додатково Віджет від SocialMart
Intel завершает процесс покупки компании BASIS Science Inc.
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0Intel Core i7-3820
|