Menu

МТС робить всі опції «Супер Інтернет» безлімітними

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголосив про зміни послуги «Супер Інтернет»: тепер вона стає безлімітним.

 

МТС делает все опции «Супер Интернет» безлимитными

З 1 квітня 2014 року абоненти МТС Передплати можуть скористатися послугою «Супер Інтернет на день» і «Супер Інтернет» на нових умовах: інтернет трафік стає безлімітним (раніше було 100МБ/день), вартість послуг залишилась без змін.

«З листопада минулого року, коли ми запустили оновлений «Супер Інтернет», цією послугою скористалися вже 900 тисяч абонентів. В середньому, за місяць користувач опції «Супер Безліміт на місяць», де вже запропоновано безліміт, використовує понад 400 МБ трафіку, і це далеко не межа. Адже сьогодні мобільний інтернет стає для абонентів МТС основною послугою мобільного зв'язку. Зняття ліміту у всіх опціях послуги стане прекрасним стимулом для абонентів МТС на всі 100% використовувати можливості своїх смартфонів, не побоюючись вийти за межі лімітів», - зазначив директор з маркетингу «МТС Україна».

Для підключення «Супер Інтернет на день» потрібно набрати команду *101*223#, для «Супер Інтернет» - команду *101*222#. Вартість «Супер Інтернет на день» становить 1 грн/день, «Супер Інтернет» - 2,5 грн/день, при цьому плата знімається тільки в день користування.

Підключення послуг - безкоштовне. Замовляти опції можна у всіх тарифах МТС Передоплата, крім лінійки «3D Нуль», тарифів «Смартфон», «Планшет», які вже пропонують дешевий мобільний інтернет.

Послуга підключається протягом 24 годин, про що абонент буде проінформований за допомогою SMS. Термін дії послуги не обмежений.

Додатково Віджет від SocialMart
|