Menu

ПриватБанк відкрив сайт зручною продажу квитків на транспорт, футбол і концерти

ПриватБанк запустив спеціальний сайт в Інтернеті www.bilet.pb.ua, на якому можна швидко і зручно замовити і оплатити будь-які квитки на поїзд, футбольні матчі провідних українських клубів, спортивні заходи та концерти. Як повідомили в банку, новий сервіс дозволяє бронювати квитки в режимі «одного кліка» і оплачувати пластиковими картами будь-яких українських банків.

ПриватБанк открыл сайт удобной продажи билетов на транспорт, футбол и концерты

«Найпопулярніші залізничні та футбольні квитки, як правило, купуються через Інтернет-банк, тому ми зробили спеціальний «квитковий» сайт, на якому можна легко вибирати і бронювати потрібні квитки, - зазначає керівник Центру продажу квитків Приватбанку Христина Кармазіна. - При цьому користувачі Приват24 зможуть, як і раніше, купувати квитки через Інтернет-банк і мобільні додатки».

Вже в квітні, крім можливості бронювання та оплати квитків на транспорт, спортивні заходи та концерти, через «квитковий» сайт банку можна бронювати готелі по всьому світу і купувати квитки в кіно.

ПриватБанк першим з українських банків запровадив продаж електронних квитків в 2009 році. Сьогодні всього за пару хвилин через Приват24, мобільний платіжний додаток, або термінал самообслуговування банку можна замовити і оплатити квитки на всі види транспорту; футбольні, баскетбольні і хокейні матчі; культурні заходи. За підсумками 2013 року, кожен четвертий електронний квиток на поїзди «Укрзалізниці» був оформлений через сервіси Приватбанку.

Додатково Віджет від SocialMart
|