Menu

VMware представляє новий сервіс vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery

Компанія VMware повідомила про вихід VMware vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery, нового хмарного сервісу для аварійного відновлення, який забезпечує відновлення після катастроф для віртуальних центрів обробки даних VMware. VMware vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery є простим в налаштуванні, самоврядним, коштує набагато дешевше і простіше впроваджується, ніж традиційні засоби аварійного відновлення. Сервіс вже доступний у всіх п'яти центрах обробки даних vCloud Hybrid Service, розташованих в США і Великобританії.

VMware представляет новый сервис vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery

Безперервність бізнесу є одним з найважливіших пріоритетів для організацій, але на практиці тільки невелика частина додатків виявляються дійсно захищеними за допомогою засобів аварійного відновлення з-за їх дорожнечі і складності. Для багатьох компаній впровадження аварійного відновлення асоціюється зі створенням резервного центру обробки даних з такої ж конфігурацією обладнання. Все це призводить до більш, ніж дворазового збільшення витрат, а також появи складнощів, пов'язаних з підтримкою однакових конфігурацій та запуском тестів відновлення. І навіть в цих умовах реальні перевірки, що вимагають ручних операцій, що проводяться нерегулярно. Новий сервіс VMware vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery пропонує простий та автоматизований процес реплікації і відновлення критично важливих додатків і даних в комфортному середовищі. При цьому вартість послуги виявляється в рази менше, ніж ціна дублювання інфраструктури або підтримки активного резервного центру обробки даних.

VMware vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery являє собою сервіс реплікації і хостингу для компаній, які володіють обмеженими ресурсами для аварійного відновлення або зовсім не використовують такі рішення, а також для тих, хто хоче замінити традиційні системи сервіс-провайдерів або самостійно керовані системи. VMware vCloud Hybrid Service - Disaster Recovery забезпечує просту і безпечну асинхронну реплікацію даних і захист від збоїв для віртуальних середовищ vSphere.

  • Резервні ресурси vCloud Hybrid Service;
  • Автоматична система асинхронної реплікації, відновлення від збоїв і відмов;
  • Параметри частоти створення точок відновлення (RPO) - від 15 хвилин до 24 годин;
  • Первісна завантаження даних з надсилається клієнтом диска (передача даних оффлайн);
  • Віддалене управління і моніторинг з повномасштабної підтримкою;
  • Оплата $835 в місяць, включаючи 1Тб сховища, а також резервні обчислювальні потужності і два семиденних тесту аварійного відновлення.
Додатково Віджет від SocialMart
|