Menu

Вже у продажу: з друку вийшов 5-й номер Chip за 2014 рік

Цього літа все буде не так, як минулого. У всякому разі, поїхати відпочивати в звичні місця у багатьох не вийде. Можливо, це й на краще: разом з новою життям до нас прийдуть і нові можливості для відпочинку. CHIP підготував поради та рекомендації, які спростять планування подорожей, а також навчать, як заощадити на проїзд і проживання. Але і ті читачі, хто не збирається в поїздку, знайдуть багато цікавої інформації та корисних порад.

Уже в продаже: из печати вышел 5-й номер Chip за 2014 год

В цьому номері ви знайдете 26 оглядів, статей та тестів пристроїв і програм. Серед них:

Приховані можливості вашого смартфона

Деякі можливості смартфонів добре заховані. CHIP розповість, як їх активувати і підвищити безпеку, швидкість і надійність. Корисні поради знайдуть для себе власники пристроїв під управлінням iOS, Android і Windows Phone. Ми розповімо про таких функціях даних ОС, про які мало хто знає. При цьому їх можна включити і використовувати без отримання прав Root і джэйлбрейка.

Кращі гаджети для літнього відпочинку

У нашому огляді цифрових пристроїв для літнього відпочинку на природі, подорожей та занять спортом представлені оптимальні моделі фотокамер, смартфонів, портативних комп'ютерів і інших гаджетів, а також кращі аксесуари для них.

Ефектне відео з екшен-камери

Кліп, знятий екшен-камерою, буде краще виглядати, якщо його змонтувати із застосуванням спеціальних фільтрів і переходів. CHIP розповість, як це зробити у редакторі відео, що постачається разом з камерою GoPro.

Мегатесты

Порівняльні тести відеоплат, міні-ПК і WLAN-принтерів.

Додатково Віджет від SocialMart
|