Menu

Продукція Silicon Power в черговий раз удостоєна нагороди Red Dot Design Award

Компанія Silicon Power продовжує отримувати визнання експертів з різних країн, підтверджують першість її продукції. В цьому році, після отримання єдиною нагороди iF в категорії дизайну серед аналогічної продукції за модель Touch T825, Silicon Power продовжує свою переможну серію: модель Thunder T11, що є на даний момент самим легким і компактним зовнішнім SSD-накопичувачем з технологією Thunderbolt на ринку, удостоєна престижної нагороди в області дизайну Red Dot Award: Product Design.

Продукция Silicon Power в очередной раз удостоена награды Red Dot Design Award

SSD-накопичувач Thunder T11 від компанії Silicon Power являє собою самий малогабаритний і легкий SSD-накопичувач з технологією Thunderbolt доступний на ринку на сьогоднішній день. Поміщається на долоні Thunder T11 в два рази менше за розміром, ніж його аналоги. Він важить всього 65 грамів і вирізняється своїм елегантним мінімалістським дизайном. Завдяки всьому цьому, цей продукт є ідеальним засобом зберігання інформації для любителів таких комп'ютерів, як MacBook Air. SSD-накопичувач Thunder T11: витончений і елегантний mSATA продукт, повністю сумісний з Mac OS і перевищує стандарт USB 3.0 по швидкості читання і запису у три рази (максимальні показники: 380MB/340MB в секунду). Це означає, наприклад, що передача файлу розміром 10 ГБ займе всього 30 секунд, а зображення з особливо високою роздільною здатністю, наприклад 4000/2000 пікселів, будуть відтворюється моментально. Легкість цього продукту і його компактні габарити підійдуть і іншим користувачам, які цінують свободу пересування, наприклад, любителям відеоігор. А першокласний дизайн металевого корпусу робить Thunder T11 не просто черговим пристроєм, а виявом тонкого смаку і відповіддю навіть на найвищі естетичні запити. Крім всього цього, Thunder T11 працює безшумно, не створюючи перешкод і не відволікаючи користувача при роботі за комп'ютером.

Додатково Віджет від SocialMart
Продукция Silicon Power в очередной раз удостоена награды Red Dot Design Award
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР50Пользовательский рейтинг0Silicon Power Slim S55 240GB Компанія Silicon Power являє собою відносно нового виробника ім'я в індустрії зберігання даних. Компанія заснований...
  • Підтримка TRIM
  • Підтримка NCQ і RAID
  • Вбудований SMART
  • Низьке енергоспоживання
  • Вібро - і ударо - стійкість
  • Безшумность
|