Menu

AMD Mantle:до зірок разом з SidMeier's Civilization: Beyond Earth

Компанія AMD оголосила про укладення технологічного партнерства зі студією 2K Games, в рамках якого нова гра SidMeier'sCivilization: BeyondEarth буде підтримувати технологію Mantle. Результатом цієї співпраці стане значне збільшення продуктивності і поліпшення якості зображення в грі для користувачів графічних карт AMD Radeon.

AMD Mantle:к звездам вместе с SidMeier’s Civilization: Beyond Earth

Mantle являє собою низькорівневий інтерфейс, що допомагає підвищити продуктивність в іграх завдяки: 1) максимального задіяння можливостей багатоядерних центральних процесорів; 2) спрощення виконання основного коду гри; 3) практично повного усунення обмежень можливостей «заліза» запрограммного забезпечення; 4) максимально ефективному використанню ресурсів GPU.

“На сьогоднішній день Mantle є першим і єдиним низькорівневим API, доступним для розробників і геймерів, - каже Річі Корпус (RitcheCorpus), директор по роботі з незалежними постачальниками ігрового та альянсів в AMD. - Продуктивність подібного інтерфейсу перевершує всі очікування, особливо в іграх, що виводять велику кількість елементів на один екран. Ми надзвичайно пишаємося тим, що працювали над SidMeier's Civilization: Beyond Earth разом з 2K Games - це дозволило нам привнести всі переваги наших технологій в продовження всіма улюбленої серії."

SidMeier's Civilization: Beyond Earth - це нова глава в популярній серії Civilization, яка пропонує гравцям освоювати космічні простори, відкривати нові горизонти і інші планети, прокладаючи новий шлях для розвитку людства.

Вперше гравці самі очолять колонії, розділені культурними та соціальними суперечностями, і отримають можливість виростити свою власну цивілізацію, засновану на їх рішеннях, принципах і долю. Любителям комп'ютерних ігор відкриється безліч нових можливостей геймплея, включаючи нелінійні технологічні досягнення, більш глибоку кастомізацію вибраних колоній, а також цілий незвіданий світ далекої планети,доля якого буде залежати тільки від рішень гравця.

“Серія ігор SidMeier's Civilization завоювала свою популярність завдяки захоплюючому геймплею і технологічному перевазі, -вважає Стів Мейер (SteveMeyer), Директор по розробці програмного забезпечення в Firaxis Games. - І підтримка грою SidMeier's Civilization: Beyond Earth програмного інтерфейсу Mantle від AMDв черговий раз підтвердить цю репутацію в новій главі серії Civilization."

Крім Mantle, гра SidMeier's Civilization: Beyond Earth також підтримує технологію AMD Cross Fire, яка забезпечить продуктивність, необхідну для повноцінної підтримки моніторів UltraHD дозволів, а також технологію AMD Eyefinity для розгортання панорамного зображення на декількох моніторах (до 6 штук), підключених до однієї графічної карти серії AMD Radeon.

Додатково Віджет від SocialMart
AMD Mantle:к звездам вместе с SidMeier’s Civilization: Beyond Earth
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0AMD FX-9370
|