Menu

MEGOGO запустив дитячий бренд

Онлайн-кінотеатр Megogo.net запустив новий тематичний відео-ресурс Kids.megogo.net. Відео-сервіс включає: мультфільми, дитяче кіно, передачі, а також спеціальні збірки.

 

MEGOGO запустил детский бренд

Ключова мета нового продукту відомої онлайн-майданчики - безпечне перебування дитини за переглядом відео і виключення можливості для дитини наткнутися на контент для дорослих.

Варто відзначити, що в розробці концепції Kids.megogo.net брали участь дитячі психологи і педіатри. В результаті спільної роботи розробниками були передбачені деякі особливості.

Приміром, були запропоновані добірки відео-контенту за віком, а увазі дорослих запропоновані поради - на якій відстані від монітора варто дивитися відео, яке час нешкідливо для перегляду, яким має бути освітлення в приміщенні.

Враховуючи, що аудиторія - дитячий, новий ресурс виконаний в простому, але приємному дизайні, реалізована зрозуміла навігація, розрахована на дітей віком від чотирьох років.

MEGOGO запустил детский бренд

Ще однією особливістю нового продукту КIDS.MEGOGO є батьківська опція обмеження часу перегляду свого чада. Воно набирає чинності відразу ж після запуску відео. А після закінчення зазначеного часу, для продовження роботи у звичайному режимі, необхідно буде вирішити примітивне арифметичне рівняння, що під силу кожному дорослому.

Дитячий бренд онлайн-кінотеатру MEGOGO відкрито на весь світ і доступний на 7 мовах.

Новий дитячий розділ з'явиться у всіх додатках MEGOGO для мобільних пристроїв і SmartTV-телевізорів найближчим часом згідно з планами розвитку відео-сервісу.

Додатково Віджет від SocialMart
|