Menu

34" UltraWide-монітор LG 21:9 отримав вищу нагороду TIPA

Монітор 21:9 UltraWide 34UM95 компанії LG Electronics був названий кращим фотомонитором і відзначений нагородою Technical Image Press Association - TIPA-2014.

34” UltraWide-монитор LG 21:9 получил высшую награду TIPA

Відео - та графічні редактори напевно оцінять в 34UM95 високу чіткість зображення, точність перенесення кольорів і інші характеристики, які дозволяють зробити роботу більш ефективною. Серед переваг 34-дюймового IPS-монітора - набирає популярність співвідношення сторін 21:9 і вражаюче UltraWide QHD дозвіл. Новий монітор також підтримує технологію Thunderbolt 2, яка забезпечує швидкість передачі даних 20 Гбіт/с при підключенні інших пристроїв, що значно збільшує ефективність роботи з фотографіями і відеофайлами великих розмірів.

UltraWide-монітор відображає більш 99% колірного простору sRGB, а також дозволяє здійснювати апаратну калібрування за допомогою фірмового ПЗ LG True Color Finder. ПО 4-Screen Split дозволяє легко працювати в багатозадачному режимі з декількома відкритими файлами і зовнішніми пристроями одночасно. 34UM95 також сумісний з пристроями Mac Pro.

ULTRA HD-телевізор LG (серія UB980), удостоєний нагороди TIPA як кращий фототелевизор, - прекрасний вибір для тих, хто любить переглядати фотографії на екрані телевізора. Ця вдосконалена модель має дозвіл, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD-телевізорах. Завдяки цьому зображення стають більш чіткими та детальними. 4K-дозвіл на IPS-дисплеї LG дозволяє насолоджуватися яскравим і контрастним зображенням при перегляді під будь-яким кутом.

В Україні UltraWide монітор 34UM95 з співвідношенням сторін 21:9 очікується в серпні.

Додатково Віджет від SocialMart
34” UltraWide-монитор LG 21:9 получил высшую награду TIPA
Середня цена5500грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0LG 32LA6608
  • Висока якість картинки
  • Голосове управління
  • Посередня якість звуку
|