Menu

Анонсований смартфон Huawei Ascend P7 Mini

Компанія Huawei представила міні-версію ще не надійшов у продаж флагманського смартфона Ascend P7 - Ascend P7 Mini для європейського ринку. Новинку представили на німецькому сайті компанії, а її старший брат буде анонсований лише 7 травня.

Анонсирован смартфон Huawei Ascend P7 Mini

Отже, міні-флагман отримав 4,5-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 940х540 пікселів і побудований на чотирьохядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 400 з тактовою частотою 1,2 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті становить 1 Гб, а вбудованої пам'яті - 8 Гб. В якості програмної платформи виступає операційна система Android 4.3 Jelly Bean з фірмовим інтерфейсом Huawei Emotion.

Крім того, в арсеналі смартфона присутні дві камери роздільною здатністю 8 і 5 Мп, а так само модулі і датчики NFC, Bluetooth, Wi-Fi, GPS/AGPS. Ємність акумуляторної батареї становить 2000 мАч.

Вартість пристрою поки не уточнюється, проте вже найближчим часом його варто очікувати в продажу.

Додатково Віджет від SocialMart
Анонсирован смартфон Huawei Ascend P7 Mini
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|