Menu

Прем'єра смартфона Vivo XShot з 24-Мп камерою відбудеться 7 травня в Пекіні

Бренд Vivo розіслав запрошення на захід в рамках якого відбудеться прем'єра смартфона Vivo XShot, головною особливістю якого стане 24-Мп камера з сенсором Sony Exmor RS, діафрагмою f/1,8, функцією оптичної стабілізації і подвійним світлодіодним спалахом (можливо, ксеноновим). Ця подія намічено на 7 травня в Пекінському національному плавальному комплексі, відомому також як Водяний Куб (Beijing Water Cube).

Премьера смартфона Vivo XShot с 24-Мп камерой состоится 7 мая в Пекине

Що стосується технічних характеристик, то новинка отримає 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів і буде побудована на базі чотирьохядерного процесора Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) з тактовою частотою 2,5 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті пристрою складе 3 Гб вбудованої пам'яті - 32 Гб. Так само присутній 7,68 Мп фронтальна камера. У продаж смартфон надійде з попередньо встановленою операційною системою Android 4.3 Jelly Bean.

Крім того, за деякими даними, Vivo XShot є першим смартфоном, якому вдалося в синтетичному тесті AnTuTu Benchmark подолати бар'єр в 40 тисяч балів.

Вартість і дата старту продажів поки невідомі.

Додатково Віджет від SocialMart
Премьера смартфона Vivo XShot с 24-Мп камерой состоится 7 мая в Пекине
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|