Menu

TD-W8970 від TP-Link: високошвидкісний Інтернет для всього "

Компанія TP-Link виводить на ринок роутер TD-W8970. Це пристрій класу «все в одному» використовується для високошвидкісного підключення до мережі Інтернет.

TD-W8970 от TP-Link: высокоскоростной Интернет "для всего"
Новий TD-W8970 поєднує в собі вбудований модем ADSL2+, маршрутизатор з функцією NAT і бездротову точку доступу зі швидкістю передачі даних до 300 Мбіт/с. Це забезпечує гнучкість і здатність підтримувати найбільш оптимальний для користувача тип підключення.

Також маршрутизатор TD-W8970 оснащений чотирма гігабітними портами LAN зі швидкістю передачі даних до 300 Мбіт/с стандарту 802.11n. Цей варіант призначений для тих, кому потрібна висока пропускна здатність мережі. Ця можливість орієнтована на тих, кому часто доводиться інтенсивно працювати з додатками, користуватися конференц-зв'язком, переглядати потокове відео високої якості або грати он-лайн без затримок. Також за допомогою 2 USB 2.0 портів користувач зможе отримати спільний доступ до даних для через Sаmba - або FTP сервер.

У новому маршрутизаторі адміністратори можуть самостійно визначати ширину каналу для кожного підключеного одиниці завдяки функції QoS. Тому пристрої, що виконують важливі завдання, завжди знаходяться в пріоритеті: їм завжди надається необхідна ширина каналу, що запобігає закупорки трафіку іншими користувачами мережі.

Пристрій підтримує нову версію протоколу IP - IPv6, що робить доступним підключення до інтернету нового покоління.

Модель TD-W8970 надійде в продаж у лютому 2013. Ціна пристрою поки не відома.

|